Video Post (tema: musikk)

Hvor fantastisk er det ikke med musikkvideoer og ikke mist videoer av musikk? Jeg har alltid vært en fan og om du ikke viste det så har en av de store drømmene mine vært og lage musikkvideoer på toppnivå. Hva det blir av den drømmen er ikke godt å vite, men jeg kan love deg at jeg i det minste skal prøve. Until then, kos deg med noen av mine favoritt videoer av musikk. Jeg utfordrer deg til å se alle og gi terningkast på posten, men det inkluderer ikke hva jeg har skrevet av tekst, kun kvaliteten på videoene. Vi kan ikke la ordene til en wannabe ny blogger ødelegge ryktet til en haug av gode videoer? Om vi ikke ses på bånn av posten, ha en god helg! 

 
En av mine favoritt filmer og kanskje en av tidenes beste er "musikalen" Blues Brothers. Har du ikke sett den så anbefaler jeg deg virkelig å sjekke den ut. Den handler om Jake Blues som han kaller seg, som akkurat har kommet ut ifra fengsel og setter sammen sitt gamle blues band for å reddet det katolske hjemmet der han og broren hans Elwood vokste opp. Musikken som er med i filmen er noen magiske mesterverk og fortjener virkelig sin plass på pallen.
 
 
Nancy Sinatra - These Boots are made for Walkin'  Det er bare ett eller annet med den sangen her.. Jeg tror det er noe med at mellom partiene er så dårlige så derfor blir refrenget bedre og ikke minst teksten.. Men hva er det med den egentlig som gir meg så lyst til å synge med? 
 
 
Oh! Dette treffer meg virkelig! Jeg tror ikke jeg juger hvis jeg sier at jeg har sett videoen 25 ganger.. Men nå må jeg huske å ikke jeg skryte av noe før du ser det, har lært at det er ett bra tricks hvis du vil at folk skal like noe. 
 
 
Da jeg var med Bandet til pappa på Beatlescruise for ett par mnd siden møtte jeg en lydmann som tidligere hadde jobbet for Katzenjammer men jeg sjekket de ikke ut før for ett par uker siden. Kaztenjammer er en musikkgruppe med 4 norske karakteristiske jenter som har gitt ut 3 album og som også har ett par musikkvideoer liggende ute! Mine damer og herrer ta vel imot: Katzemjammer - My Own Tune 
 
 
Denne videoen var for et par år siden en kjempe-hit i venne kretsen min, og jeg syntes det er på sin plass at også du skal få den med deg.. Den er catchy no doubt også gir den inntrykket om at det er så lett å lage noe spicy. Love it love it love it. Sjekk også ut en av videoens hundre remixer hvis det interesserer. 
 
 
Neste på lista er selveste Stevie Wonder! En av mine favoritt live videoer og store inspirasjon til å kjøpe talkbox. Hvis du ikke vet hva det er så er Talkbox et instrument som mange forbinder med vokalen til Daft Punk. Det en boks med en slange i som man vanligvis kobler til i enten et keyboard eller i en gitar også blir lyden sent til boksen og ut i slangen, også bruker du munnen til å generere ord. Bokstaver som g, k og t er nesten kliss umulige å lage og må lures inn ved bruk av stemmebåndet. Interessante saker.. Gleder meg til neste gang jeg skal lære meg å spille på ett nytt instrument! ^^ 
 
 
Jeg vet ikke med deg, men dette syntes jeg er er saker! Få med deg vokalen som begynner på 3.33 
 

Nå hva syntes du? 8 videoer en post? Hva er ditt terningkast eller vurdering fra 1/10? Hadde lettere delt 8 gode videoer med tema´et musikk? I så fall, begynn og blogg! Hvilken video måtte du søke opp etter å ha sett disse? Sharing is caring! Kommentarer og delinger blir alltid satt stor pris på dere!:) Ha en riktig fin helg også snakkes vi forhåpentligvis snart! Snart kommer det også trolig en poster der jeg stiller noen de 20 spm og de frivillig svarer! Følg med og få det med deg!:) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Joachim R. Olsen

Joachim R. Olsen

25, Drammen

Kategorier

Arkiv

hits