Faen!

Faen faen faen... Nå har jeg sovet utrolige 12 timer igjen.. At det går ann, det er ikke noe som provoserer og ødelegger dagen mer en dette. Dette er seriøst det værste som skjer meg.. Når jeg i tillegg er inne i en meningsløs periode og ikke klarer å være produktiv, da er det kritisk å i tillegg prestere å sove bort hele dagen. Det er kanskje ikke så rart for jeg glemte å ta medisin og den kan gjøre meg tung i kroppen om jeg tar den for sent.. Det samme gjelder om jeg tar den for tidlig, da kan jeg bli trøtt på kvelden og tar jeg den for sent blir jeg tung og kan slite med å komme meg opp. Heldigvis holder jeg på å bli friskere så vi holder på å trappe ned på mengden, men vi tar det ganske rolig så det er ikke så mye om gangen. Nå bruker jeg 325mg som jeg skal gå på i 3 måneder, har jeg holdt meg stabil i denne perioden går vi deretter ned med 25mg til 300mg!:)

Jeg skjønte ikke at jeg hadde glemt den før klokken var 3 i natt, jeg var ikke trøtt og måtte tvinge meg selv i søvne. Plutselig skjønte jeg at jeg hadde glemt å ta den. I tillegg hadde jeg glemt å sette lyd på alarmen min så den ringte etter 7 timer søvn og etter 8 timer søvn med volum 2/10, så det hjalp ikke stort. Vet ikke hvorfor alarmen bruker samme lyd innstilling som det er på tlf, det var jo ikke sånn på gamle telefoner, men jeg vet jo at det egentlig er sånn men jeg glemte meg nok en gang ut.

Men uansett om tlf alarmen hadde fungert vet jeg at jeg ofte trykker på hver stille knappen og radioen alarmen er ikke helt til å stole på.. Ting fungerte bedre for 15 år siden liksom. Uansett jeg må prøve noe nytt, så nå skal jeg kjøpe en lydløs vibrasjons alarm og se om det hjelper..

5 kommentarer

vic2orias.blogg.no

17.07.2017 kl.17:49

Hva slags pille trille er det snakk om at du tar?

Joachim R. Olsen

17.07.2017 kl.18:27

vic2orias.blogg.no:Seruquel heter de:) De skal passe på at tankene mine ikke sporer av. Skal skrive mer om hvorfor seinere!:)

vic2orias.blogg.no

17.07.2017 kl.18:35

Okayyy,såpass,da får jeg følge med på bloggen din!

David

19.07.2017 kl.15:29

Jeg bruker Vallergan når jeg skal sove. En fin løsning har vært for meg (da virkningsstoffet er i kroppen i 12 timer fra du tar den) å ha på en alarm kl 19 hvor jeg da tar denne tabletten. Kanskje dette kan være en idé for deg? :)

Ellers har Fitbit / Polar klokker med vibrasjonsalarm som da vibrerer på håndleddet. Fin måte å våkne på uten å utvikle øresus.

- D

Joachim R. Olsen

23.07.2017 kl.16:24

David: Hmm, vet ikke. Medisinen jeg holder psyken stabil så har ikke lyst å begynne å tulle igjen. Har akkurat kjøpt vibrasjonsalarm, men tror håndleddsalarm også kan være smart!

Skriv en ny kommentar

Joachim R. Olsen

Joachim R. Olsen

25, Drammen

Kategorier

Arkiv

hits